www.financialleasezzp.nl voor de mooiste lease auto’s

Via de site www.financialleasezzp.nl heb ik een bijzonder mooie bestelauto gevonden voor ons bedrijf. We waren al een tijd op zoek naar een nieuwe auto, maar  tot op heden waren we er nog niet in geslaagd om een mooie, maar wat belangrijker was, een betaalbare auto te vinden. Bij de ene garage waren het geen mooie auto’s die je kon kopen, bij de andere begonnen de prijzen al met een bedrag die wij niet konden betalen. Tot we op de site van www.financialleasezzp.nl terecht kwamen, hier viel ons oog meteen op een mooie bedrijfsauto waar we al een tijd naar op zoek waren. Ook de prijzen waren zeer aantrekkelijk, vooral omdat het lease auto’s zijn. Na een informatief gesprek hebben we om een offerte gevraagd, deze kregen we binnen 24 uur al binnen. Ik moet zeggen dat het een zeer aantrekkelijke offerte was, daar konden we geen nee op zeggen. Na nog de puntje op de -i- te hebben gezet, zijn we op zoek gegaan naar een mooie bedrijfsauto. Op de website waren genoeg mooie modellen te vinden, en we hoefden niet lang te zoeken of we hadden al een geschikte bus gevonden, een mooie oranje bus.  b107fde0189ad9b67548c6fc7d85d2e7

We zijn heel tevreden

 

Zowel over de afhandeling van het lease contract, als ook over de nieuwe bestelbus zijn we zeer tevreden. Nooit gedacht dat het leasen van een auto een geweldige oplossing voor ons bedrijf kon betekenen. Doordat we de auto leasen weten we ook waar we elke maand moeten betalen. Ook in de toekomst gaan we er zeker nog een auto erbij leasen.  4b8fabebdf628404ce5a7b53300d500d