Magento 2 een duidelijk programma

11

Ik ben al een tijd bezig om uit te vinden hoe ik een goede website moet maken. Zelf heb ik hier niet echt verstand van vandaar dat ik goed informatie moest gaan zoeken. Vandaag ga ik het in dit artikel dus hebben over een website maken met Magento 2. Het begon voor mij dus met zoeken naar informatie online. Ik besloot om websites te gaan zoeken waar veel informatieve dingen op te vinden waren. Na een aantal forums gelezen te hebben kwam ik uit op de website die dus hierboven staat. Op deze website stond heel duidelijk in stappen aangegeven wat je moet doen om je eigen website via hun te ontwerpen.

Beginnen met de website opbouwen

De website van Magento 2 zag er heel duidelijk uit en was precies gemaakt om gemakkelijk op te bouwen. Zo ben ik ben ik begonnen en de eerst stap was een naam uitzoeken als domeinnaam. Mijn neef gaf me een naam en die was beschikbaar. Daarna kon ik de kleuren en dergelijken uitzoeken dit was ook niet erg ingewikkeld. Dit ging goed ik hebben nu een mooie format. Verder was het alleen nog de producten er in zetten met foto’s en natuurlijk een beschrijving. Dit ging erg gemakkelijk net als de rest van de stappen.

111

 

Iets voor jou? Begin dan snel!

Als jij altijd al een website hebt willen bouwen dan kan je hier mee aan de slag.
Je kan elk moment beginnen als je dit zou willen. Ik wens je veel succes