Voor op de zaak Trucker caps bedrukken

51003_c1298-cotton_napkin-group-v4Al een lange tijd heb ik een transportbedrijf. Dit doe ik al jaren met plezier. Afgelopen maand kwam een werknemer naar mij toe met het idee om Trucker caps bedrukken. Een erg leuk idee, alleen had ik geen idee waar ik die moest laten bedrukken. Mijn werknemer is toen pet bedrukkenopzoek gegaan naar een geschikt bedrijf en kwam vervolgens uit bij Maxilia. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring in drukwerk. Ze beschikken over een gigantisch assortiment met allerlei producten die ze bedrukken. Het fijne is ook dat ze in de website een ontwerpsysteem hebben integreert, zodat je gemakkelijk je eigen producten kunt ontwerpen. Het ontwerpen heb je binnen enkele minuten gedaan, evenals het bestellen. Het bestellen is goed geregeld. Alles staat duidelijk aangegeven en het betalen is goed beveiligd. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan, dus top!

Uitstekende service van Maxilia

Tegenwoordig worden pakketjes erg vlot bezorgd. Ook Maxilia krijgt het voor elkaar om het binnen twee dagen te leveren. Ondanks het bedrukt moet worden zijn ze erg snel! Ik vind het daarom ook een prettig bedrijf dat professioneel te werk gaat. Mijn werknemers vinden een hartstikke leuk kleinigheidje en aangezien jullie zoveel producten hebben, zien jullie snel mijn volgende bestelling tegemoet! De Trucker caps bedrukken is echt een aanrader! Bekijk de website voor de mogelijkheden. Je kan altijd contact opnemen met het bedrijf. Ook is het mogelijk om online te chatten mocht je dat fijner vinden.