Hij was verantwoordelijke voor de bestelling folderbakjes

folderbakjesIk had laatst een stagiaire de taak gegeven om alle bureaus te voorzien van kantoormateriaal. Zelf was ik niet meer tevreden met de vorige leverancier en dus gaf ik hem de taak een nieuwe te zoeken. Wel moest hij sommige dingen aan mij voorleggen zodat alles soepel zou verlopen. Het plan was dan ook dat hij langs verschillende leveranciers zou gaan (met mij) en zo een gesprek aan te gaan. In mijn gedachten was dit een goede training omdat die zo een zakelijk gesprek in het echt kon voeren. Natuurlijk bood ik hem een helpende hand aan indien hij die nodig had. Verder kreeg hij alle vrijheid om te doen en laten wat hij wilde. Omdat de inhoudt van deze gesprekken niet interessant zijn voor jullie, sla ik dat gedeelte dan ook over.

De eerste proefbestelling die de stagiaire gedaan had was voor folderbakjes. Dit was via de website van De Kantoorvakhandel. Hier wil ik jullie dan ook meer over gaan vertellen.

Inmiddels een betrouwbare partner

folderbak

Ik moet zeggen dat de folderbakjes keurig op tijd en in de juiste kleur geleverd werden. Ook kan ik jullie melden dat wij inmiddels al meerdere spullen voor het kantoor via dekantoorvakhandel.nl besteld hebben. De firma is dan ook goed op weg om een betrouwbare partner te worden, of eigenlijk zijn zij dat al.

papierhouderNaar mijn mening is het vandaag dag dan ook moeilijk om leveranciers te vinden zoals deze. Je kunt hier dan ook echt merken dat service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wat mij betreft zeker de moeite waard om hun website eens te bezoeken.