Een muts bedrukken was een goede ingeving van mij, al zeg ik het zelf

muts bedrukkenHet vinden van leuke en originele cadeaus is iets wat ik graag doe. Ik zit dan ook bijna elke avond met mijn tablet op schoot achter de televisie op zoek naar leuke websites. Steeds wanneer ik er dan eentje tegenkom waarvan ik denk er later iets aan te gaan hebben, noteer ik deze in mijn mapje. Hier staan dan ook erg veel tips en trucjes in als het gaat om cadeaus.

Ik denk dat ik dit van huis uit heb meegekregen. Mijn moeder was hier namelijk ook altijd al mee bezig. Zij zocht echter meer naar vrouwelijk dingen. Voor mij geldt natuurlijk de wat stoere geschenken. Zo zijn er al meerdere mensen binnen mijn netwerk naar mij toe gekomen voor advies. Zo wilde iemand laatst een muts bedrukken. Gelukkig voor diegene wist ik hier dan ook een adres voor, namelijk maxilia.nl. Hier wil ik dan ook dieper op in gaan.

Wat moet je weten over Maxilia

maxilia

Allereerst dat het dus een aanrader is! Ik heb dan ook al vele mensen doorverwezen naar deze website. Dit vooral omdat zij hier een groot assortiment hebben. Verder kun je alle producten die vermeld staan daar online laten bedrukken. Dus niet alleen een muts bedrukken maar bijvoorbeeld ook bierglazen, ballonen, usb-sticks, vlaggen. De opties lijken hier onbeperkt. Vandaar dat je ze zelf maar eens moet bezoeken.

bidonIndien jij nog tips hebt aan mij omtrent het thema cadeaus. Laat het mij dan weten door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen. Op deze manier kunnen wij elkaar en wellicht anderen helpen.