Autobelettering Den Bosch hielp ook mij

Autobelettering Den Bosch hielp me verder. Ik ben nog maar een beginnende ondernemer en ik heb nog niet zo veel ervaring met het runnen van een eigen zaak. Toch heb ik veel research gedaan en van te voren veel boeken gelezen die gingen over het hebben van een eigen bedrijf. Daarin stond ook dat promotie een belangrijke rol was, dat was dan ook gelijk een onderwerp wat veel geld kostte. Nou, niet altijd, want ik vond scherpe prijzen bijĀ Autobelettering Den Bosch. Dit bedrijf was echt perfect voor promotie op mijn vervoer.

auto6

Gelukkig hielpen ze me

Het was nog maar de vraag of ze me wilde helpen, waarom? Omdat ik maar een beginner ben, en ze tijd moeten vrij maken om dit te kunnen doen. Tot mijn geluk kreeg ik via telefonisch contact te horen dat ze mij gewoon wilde helpen met mijn wensen. Ze staken echt veel aandacht in mijn opdracht. Ik wilde niet vervelend zijn, dus hield het bescheiden, tot dat de medewerkers mee gingen denken omdat ze wisten dat ik dit deed omdat ik niet echt goed durfde. Het ontwerp is uiteindelijk supervet geworden! Na alles te hebben uitgezocht kon het beginnen. Ik kreeg na een korte tijd een bericht dat hij klaar was en ik de auto kon ophalen.

Ik betaalde de prijs die aan deze dienst zat, die me verbaasde, zo laag! Ik rijd nu met een echte bedrijfsauto, ik krijg veel vragen over mijn bedrijf. Ik wil daarom dit bedrijf heel erg bedanken voor de goede dienst!

auto1