Bedrijfskleding was de uitkomst!

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de werknemers of collega’s bedrijfskleding dragen. Zelf was ik ook beginnend ondernemer toen ik hier achter kwam. In het begin dacht k dat het niet hoefde tot dat ik er toch achter kwam dat het geen nutteloze investering zou zijn als u mijn werknemers allemaal de zelfde kleding zouden dragen. Hier op volgend ben ik gaan zoeken naar een goede aanbieder van bedrijfskleding zonder dat ik hier gezeur aan over zou houden of dat het een loze investering zou worden. Zo ben ik terecht gekomen bij Suit Up Now en die hebben dit heel goed voor mij opgelost waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Verder is het personeel ook tevreden over dit staaltje vak man schap en kunnen deze niet meer positief zijn dan dat zij nu zijn! Ver is het ook wel leuk om te vertellen dat de klantenservice erg goed is van dit bedrijf waardoor er geen misverstanden kunnen ontstaan en er altijd een goede band tussen u en de leverancier zal blijven.

Ik ben positief!

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, ben ik razend positief over de werkzaamheden van Suit Up Now en zal ik dit ook zeker aanhouden als mijn vaste leverancier voor de kleding die er wordt verstrekt aan werknemers binnen mijn bedrijf.

Zeker een aanrader!

Bent u nou ook op zoek naar kleding voor binnen uw bedrijf en heeft u geen vertrouwen meer in de alle leveranciers? Dan kan ik u met een gerust hart door sturen naar dit bedrijf!