Mijn dank gaat uit naar Bizzix

bizzixVorige maand had ik een nieuwe accu gehaald voor mijn Macbook. Omdat die van 2011 was ik eerst bang dat ik hier niks meer voor kon vinden. Ik was namelijk al in meerdere elektronica winkels en hier werd verteld dat ik ze online moest bestellen. Zo vertelde een verkoper dat ik eens moest gaan kijken op bizzix.nl. Toen ik dus thuis kwam had ik dit dan ook gelijk gedaan. Het eerste wat mij opviel was dat de site erg strak en gebruiksvriendelijk uit zag. Natuurlijk was ik wel op zoek naar kwaliteit, ik wou dus geen accu die al na een paar maanden kapot gaat. Ik was ook niet van plan om een Batterij van het merk Apple zelf te halen. Dit omdat deze gewoon te duur zijn en omdat mijn laptop al redelijk uit is. Dat is het gewoon niet waard om zo’n investering te doen.

Gelukkig kwam ik dus uit bij Bizzix. Hier vind je Apple accessoires van hoge kwaliteit.

Goede site om te onthouden

apple pin

Omdat ik via die pagina naar een site kan waar klanten een beoordeling kunnen geven wist ik dat ze betrouwbaar waren. De reviews zijn namelijk goed en zij hebben een klantbeoordeling van 8,9. Vandaar dat ik hier dus mijn nieuwe accu heb gehaald. De bestelprocedure verliep ook snel. Ik krijg mijn bestelling namelijk de volgende dag al thuis gestuurd.

macbook accuOverigens hebben zij hier nog meer Apple accessoires. Dit van telefoon oplader tot aan autoladers. Dat laatste heb ik vorige week dus ook hier besteld. Omdat ik veel in de auto zit lijkt mij dit een goede aankoop. Ik speel ook altijd muziek af via mijn telefoon. Dit door middel van een bleutooth ontvanger. Wanneer ik deze dan ook de oplader aansluit wordt mijn telefoon tijdens het rijden opgeladen. Ook kan ik er andere apps mee gebruiken, zoals flitscheck en fileverkeer.