Tip voor werknemers : Security awareness training

Seminar-Samenwerken-anno-nu-small

 

Heb jij een zakelijke baan waarbij je veel met toestellen van het bedrijf moet werken maar af en toe niet weet hoe je dit het beste kunt aanpakken?Volg dan nu een makkelijke Security awareness training waarbij je alle technieken leert om nog beter met een smartphone of tablet van het bedrijf overweg te kunnen en natuurlijk de belangrijke dingen leert zoals veilig werken.Wanneer je zulke mogelijkheden aangeboden krijgt op je werk is het natuurlijk belangrijk dat je verantwoord en veilig met apparatuur van het werk kunt werken en dat zal je baas ook erg fijn vinden zo dat hij je goed kan vertrouwen met belangrijke producten.

SharePoint-trainingen-banner-2015-

 

 

Goede tip voor elke werkgever

Wanneer je een werkgever bent en je personeel met belangrijke apparatuur laat werken zoals smartphones en tablets van de zaak is het van groot belang dat zij ook goed weten hoe ze er verantwoord en veilig mee om moeten gaan zo dat je zelf als baas ook een gerust gevoel hebt bij de werknemers en hun opdrachten.Deze tip voor een Security awareness training is niet alleen goed voor een werknemer maar ook voor elke werkgever, wie weet volg jij binnekort wel zo een training en heb je binnen de kortste keren veel verstand van alle applicaties die je gebruikt voor je werk.